ООО "ЭТИН"
Основано в 1996 г.
ЭлектроТехнические
Инновации Науки

WWW.OBOGREEM.COM.UA

Консультации. Экспертиза.
Разработка ТЗ. Проектирование.
Составление Смет. Комплектация.
Монтаж. Обслуживание. Ремонт.

с 10:00 до 16:00   /               /   +38 044 227 40 48   /   +38 096 819 11 88

> > > > > > Перечень разнообразных проектов реализованных в Украине начиная С 2004 Года < < < < < <

 

 

Где купить Теплонакопитель?

 

Теплонакопитель Anze Тепловой накопитель

 

Что такое электрический Накопитель тепла?

 

ЦЕНА НА КАБЕЛЬ

 

Ответы на часто задаваемые вопросы по теплым полам

 

Заказать Теплоаккумулятор

 

 

Мармурові
електробатареї

Виконаємо проект, поставку, монтаж Теплонакопичувачів для Вас, швидко та вчасно, робимо якісно з гарантією. Економне опалення, обігрів

МАРМУРОВІ ЕЛЕКТРОБАТАРЕЇ

Саме древнє опалення на Землі - сонце й вогонь. Завдяки сонячному теплу розвилося й живе все живе на Землі. Біля відкритого вогню грілася древня людина. Згодом вона навчилася нагрівати камінь, що потім обігрівав людину при відсутності сонця й вогню. Було замічено, що камінь, зігрітий так званим "променистим теплом" сонця, дуже довго тримає тепло.

Згодом з'явилися печі: вони були складені із глини, цегли й каменю. Біля них було тепло не тільки тоді, коли горів вогонь, але й наступного дня. Проспавши на такій печі, людина видужувала. Будинки з такими печами простояли сторіччя. Справа в тому, що камінь, глина й цегла, з яких були складені печі, при нагріванні здатні випромінювати ту ж енергію, що й сонце, що може прогріти не тільки людину, меблі, але й весь будинок.

 

Металеві батареї просто гріють повітря й використовують його для передачі тепла предметам, стінам, мешканцям. Але людині від природи потрібне свіже, чисте, прохолодне повітря. На вулиці воно прохолодне і чисте. У будинку ми прогріваємо його до 24 °C. А під стелею до 27 °C. І дихаємо їм. До того ж повітря, піднімаючись, спричиняє пил, що потім повільно осідає.

Опалення підлоги, покликане вирішити проблему неправильного температурного балансу в кімнаті, не вирішує її цілком.

 

Температура підлоги становить близько 25 °C, для ніг потрібна температура біля 20÷22 °C, перегрів веде до виникнення такої розповсюдженої хвороби, як варикоз. Крім того, тепле повітря, піднімаючись, несе із собою пил, чим холодніші зовнішні стіни, тим вище швидкість руху повітря в центрі кімнати під стелю (так званий кімнатний тайфун).
 

Цей пил потім осідає в наших легенях. Звідси - астма, алергія. Ще однією розповсюдженою хворобою є ревматизм.

 

Камінь, що прогріває будинок і людину, не завдаючи йому шкоди, можна принести в кожну кімнату

Батарея нагріває повітря, повітря, нагріваючись, набирає в себе вологу - закон природи: чим вище температура повітря, тим більше вологості в ньому. Стикаючись із холодною стіною, волога конденсується в стіну. Стіна сиріє. З кожним відсотком збільшення вологості стіни, теплопровідність стіни збільшується на 5 відсотків. Можна уявити, скільки тепла йде через такі стіни. Тепло, що виходить із каменю, прогріває людину й всі стіни в будинку променистою енергією сонця, тому стіни залишаються сухими й теплими

 

Сухі стіни не проводять холод, від якого людина занедужує ревматизмом. Прогріті стіни віддають тепло повільно, і повітря залишається нерухомим, а значить чистим, не перегрітим і придатним для дихання. Таким чином, камінь, що прогріває будинок і людину, не завдаючи йому шкоди, можна принести в кожну кімнату. Таким оптимальним каменем виявився мармур*.

 

  • По-перше, мармур нагріває до 85 % променистим теплом і тільки 15 % просто теплом (батарея - навпаки). Уже 85 °C мармурового опалення прогріють вас і ваш будинок.
  • По-друге, мармур має дуже низьку теплопровідність, завдяки чому ми не обпікаємося об гарячу поверхню.
  • По-третє, мармур складається із кристалів. Ці кристали випромінюють променисте тепло в усі сторони однаково. Тобто, у вас однаково прогріваються і стеля, і підлога, і стіни. Завдяки тому, що променисте тепло прогріває стіни й меблі, які віддають тепло повітрю, температура повітря на 2÷3 °C нижче відчутної температури. Це і є ефект гірського повітря.
     

Прогріті стіни віддають тепло повільно й повітря в кімнаті залишається нерухомим і чистим. Прохолодне повітря корисне для легень й бадьорить нас. Тільки мармурове опалення ми можемо ставити в будь-якій кімнаті, на будь-якій стіні, попередньо розрахувавши теплову потребу. Крім того, пропоновані мармурові плити мають декоративну обробку. Ваш будинок буде не тільки теплим, але й гарним і затишним. Нагрівається мармур електроенергією.

 

Мармурове опалення ми можемо ставити в будь-якій кімнаті, на будь-якій стіні

Мармуровий елемент розміром 55 см. на 70 см. має потужність споживання приблизно 450 Ват. Річне споживання: 450 Ват множимо на 900 годин. Опалює приміщення (стіна в 2 повних цегли):

 

  •   Ванна кімната 4-6 кв. м.,
  •   Зал-дитяча 6-8 кв. м.,
  •   Коридор 8-10 кв. м.

 

Мармуровий елемент розміром 55 см. на 103 см. має потужність споживання приблизно 550 Ват. Річне споживання: 550 ват множимо на 900 годин.

Опалює приміщення (стіна в 2 повних цегли):

 

  •   Ванна кімната 5÷7 кв. м.,
  •   Зал-дитяча 7÷9 кв. м.,
  •   Коридор 9÷11 кв. м.

 

* МАРМУР (лат. marmor,  від грецького marmaros - блискучий камінь, кам'яна брила), кристалічна гірська порода, що утворилася в результаті перекристалізації вапняку або доломіту.
 

Колір мармуру залежить від домішок. Більшість кольорових мармурів має строкатий колір. Малюнок визначається не тільки будовою мармуру, але й напрямком, по якому проводиться розпилювання каменю.

Колір і малюнок мармуру проявляються після його полірування.

СИСТЕМА Снеготаяния АНТИОБЛЕДЕНЕНИЯ Кровли, Лотков, Труб, Ендов, водометов

СИСТЕМА  АНТИОБЛЕДЕНЕНИЯ  КРОВЕЛЬ СНЕГОТАЯНИЯ Нагревательный кабель Эксон,  Эксон-Элит,  Heating cable of Ekson, Ekson-elite

ТЕПЛЫЙ  ПОЛ в ванных комнатах, коридорах, гостиных, кухнях

«ТЕПЛЫЙ  ПОЛ»  в ванных комнатах, коридорах, гостиных, кухняхНагревательный кабель Эксон,  Эксон-Элит,  Heating cable of Ekson, Ekson-elite

ТЕПЛЫЙ  ПОЛ с аккумуляцией тепла в бетонной стяжке пола

«ТЕПЛЫЙ  ПОЛ» с аккумуляцией тепла Нагревательный кабель Эксон,  Эксон-Элит,  Heating cable of Ekson, Ekson-elite

ТЕПЛЫЙ  ПОЛ Прямой  или дополнительный обогрев различных помещений

«ТЕПЛЫЙ  ПОЛ» Прямой  или дополнительный обогрев Нагревательный кабель Эксон,  Эксон-Элит,  Heating cable of Ekson, Ekson-elite

Система предотвращает промерзания грунта под морозильными камерами

Системы предотвращения промерзания грунта под морозильными  камерами Нагревательный кабель Эксон,  Эксон-Элит,  Heating cable of Ekson, Ekson-elite

СИСТЕМЫ ОБОГРЕВА ТЕПЛИЦ, ЗИМНИХ САДОВ, ОРАНЖЕРЕЙ

СИСТЕМЫ ОБОГРЕВА ТЕПЛИЦ, ЗИМНИХ САДОВ, ОРАНЖЕРЕЙ Нагревательный кабель Эксон,  Эксон-Элит,  Heating cable of Ekson, Ekson-elite

СИСТЕМА СНЕГОТАЯНИЯ ступени Погрузочные  платформы

СИСТЕМА   СНЕГОТАЯНИЯ Нагревательный кабель Эксон,  Эксон-Элит,  Heating cable of Ekson, Ekson-elite Наружные  ступени, Погрузочные  платформы, Мосты

  Все выше приведенные материалы взяты из общедоступных источников. Если вы обнаружили опечатки или неточности, пожалуйста, уведомьте администрацию.
Отправить сообщение для: obogreem@obogreem.com.ua с вопросами и замечаниями об этом веб-узле.
© 2006 [*] [*] Создан 01.06.06 Дата изменения: 10.06.2021